vineri, 13 martie 2009

Update!

Vesti bune! Oricine poate dona este binevenit! Ajuta foarte mult sa fie grupa B3, dar sunt foarte bune si celelalte grupe. Deci... nu ezitati. Azi sunteti la servici, mai incolo in drum spre casa sau in drum spre salvarea unei vieti...

Cristi mi-a spus:

Am sunat la o asociatie care se ocupa cu campania de donare de sange. Oricine poate dona si trombocitele de care are nevoie Dragos se recolteaza din sangele acestor persoane. Mult mai bine e sa fie grupa b3 pentru ca procesul este mai simplu. In momentul in care cineva doneaza se eliberea din banca de sange a institului de hematologie cantitatea de trombocite aferenta pentru cazurile care au nevoie de asha ceva. Pe scurt, cu cat mai multzi cu atat mai bine.

Mentiune: trebuie specificat numele lui ca sa ajunga mai repede la el. Dupa donare cel care a donat trebuie sa aiba o hartie in care este specificat acest lucru: donat pentru Dragos Laurentiu Tanase, pentru cazul in care ashtia nu respecta procedurile.

Starea lui este foarte precara: este hranit prin tuburi, organismul are sistemul imunitar la pamant si nu mai produce trombocite, de aia trebuie sa le obtzina prin intermediul donatorilor.

De donat se poate la Floreasca la spital sau la centrul de Hematologie din Dr. Felix cu necesitatea de a se specifica ca este pentru Dragos Laurentiu Tanase, la Floreasca.

Dragii mei, stiti ce aveti de facut...

Niciun comentariu: